maanantai 28. helmikuuta 2011

Suosittelen!

Olen jo aikaisemmin mainostanut täällä häpeämättömästi mm. Turkua, joten jatketaan tutulla mainoslinjalla. Tällä kertaa erikoiskehuja saa Juuri! Tämä Korkeavuorenkadulla sijaitseva ravintola on juuri niin hyvä kuin on annettu ymmärtää. Ravintola on ehdolla tänä vuonna Best of Helsinki Awardsissa kategoriassa Nordic Oddity.* En kirjoita enempää esittelyjä ravintolasta, koska nettisivuilla voi käydä tutustumassa vaikkapa ruokalistaan ja oman mielipiteensä voi muodostaa parhaiten kokeilemalla kyseisessä paikassa ruokailua. Kehotankin kokeilemaan Sapaksia alkuruoaksi ja pääruoaksi vaikkapa kuhaa paperissa, piparjuuri sopii kalan kylkeen kuin nenä päähän. 

Reipasta viikonalkua!
Fru L

Ps. Päivän korvamato on ollut Popedan Mää ja tapparan mies. Biisi juontaa juurensa suurella todennäköisyydellä lauantai-illan karaokekuppilaan, jonne eräs viaton polttarisankari raahattiin. Mutta siitä biisistä ei sen enempää, ainut toive on saada se päästä pois!

* Huomasin, että samassa kategoriassa oli ehdolla myös Sauna Arla, entisen kotitaloni sisäpihalla oleva yleinen sauna. Monet hyvät löylyt tullut siellä heitettyä, pitäisiköhän lähteä taas Arlaan saunomaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?