perjantai 25. helmikuuta 2011

Nostetta opintoihin

Sain tehdyksi tänään opintojen eteen jotain, joka on ollut tekemättä yli kaksi vuotta. Laitoin proffalle sähköpostia eräästä keskenjääneestä opintokokonaisuudesta. Vastaus tuli alle tunnissa. Palaute positiivista. Ehdotukseni hyväksyttiin. Uskomatonta. Olin varautunut ainakin viikon odotteluun ja kasaan ylimääräistä työtä. Olin helpottunut. Tästä syystä voin juoda lasillisen punkkua illalla. Toisaalta harmittaa, jos olisin tehnyt tämän jo kaksi vuotta sitten, ei minun tarvitsisi jatkuvasti ahdistua opinnoistani. Niillä on laitoksella varmaan lista opiskelijoista, jotka ovat olleet viimeisen viiden vuoden ajan juuri valmistumassa. Ovat varmaan lyöneet keskenään vetoa, kuka valmistuu ensin, jos kukaan. Ehkä mä olin tän proffan vedonlyönnin kohteena. Siellä se on pitkin päivää tuulettanut laitoksella.

Tuttuun tapaan ei perjantaibiisistä, a.k.a korvamato, ole tietoakaan. Tosin korvani on ollut jo kaksi päivää lukossa ja vain humissut ja suhissut eli ei sinne mitään biisiä mahtuisikaan tai jos siellä sellainen on, en kaiken tämän suhinan läpi mitään kuule. Tosin sähköpostiviesteilyn (siis sen proffan kanssa) jälkeen suhina tuntuu lähes kadonneen. Alitajuista stressaamistako? Toisaalta, jos miettii tämän hetkistä työtilannetta, voi todeta, että stressiä on eikä se ole vain alitajuista. Ihan hulluna hommaa pukkaa, ovista ja ikkunoista. Ei liene mikään ihme, että verenpaine on koholla.

HCR lähenee uhkaavasti. En ole juossut vielä metriäkään. Luin jostain, että 8 viikossa ehtii treenata puolikkaalle. No, se tarkoittaa sitä, että viimeistään ensi viikon jälkeen pitää aloittaa. Syytän treenaamattomuudesta pakkasta. En vaan millään pysty juoksemaan, jos pakkasta on yli kymmenen astetta. Keuhkoihin sattuu ja pistä ja on kuin tervassa etenisi, kroppa ei lämpiä. On varmaan pakko siirtyä juoksumatolle.

Näihin tunnelmiin, auvoista perjantaita!
Fru L

2 kommenttia:

  1. Jabadabaduu... uskaltaisinkohan minäkin ottaa profaan yhteyttä. Ties vaikka sama olisi ja kakkosena samalla vedonlyöntilistalla olisin. Saisin minäkin sitten lasillisen punkkua, tai kaksi. Onnea hirmuisesti, mahtaa helpottaa.

    Minulla on ikuisena haaveena tuo puolikas. Ja treeni ollut vähissä viime aikoina. Oletko sä juossut ennen esim. HCR:ssa tai vastaavassa?

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti kannattaa ottaa yhteyttä! Nyt jälkeenpäin tuntuu ihan naurettavalta, että jänistin lähes pari vuotta. Mä luulen, että ne on vaan hyvillä fiiliksillä, kun joku ikuisuusopiskelija valmistuu :)

    En ole juossut puolikasta koskaan aikaisemmin. Kymppejä on tullut juostua useampaan otteeseen mm. Naisten Kymppi ja Pääkaupunkijuoksussa vastaava matka jne. Ekat kunnon juoksuaskeleet otin tosin vasta v. 2009. Sitä aikaisemmin olin sitä mieltä, että juoksu on pahin kidutusmuoto maailmassa. Eikä se varsinaisesti mukavaa ole vieläkään, kyse on mulla itseni voittamisesta.

    VastaaPoista

Mikä on sinun tarinasi?