tiistai 9. huhtikuuta 2013

Hankintoja, hankintoja

Vaan ei itselle, tällä kertaa bebikselle.

En voi enää sanoa, että meillä ei ole mitään muuta hankittuna kuin vaunut, koska nyt on. Jos vaunut maksoivatkin paljon, on kaikki muu ollut todella edullista eli ilmaista. Ohessa lista hankinnoista:

- turvakaukalo (saatu ystäviltä)
- adapteri, jolla turvakaukalon saa kiinni vaunuihin (tilattu saksalaisesta nettikaupasta, hinta n. 40 euroa)
- vauvan rottinkinen ensisänky (miehen suvun perintösänky)
- pinnasänky (ollut miehellä ja tämän siskolla, vaatii ehostamista)
- itkuhälytin (saadaan miehen työkaverilta)
- vauvan vaatteita (löytyi mökin vintiltä, hyväkuntoisia)
- lakanoita (löytyi mökin vintiltä)
- sitteri (tulee lainaa ystävältäni)
- uutena ostetut vaatteet, kaksi bodya ja yhdet housut, vaatteet koossa 56 (yht. 15 e)

Näiden lisäksi, äitiyspakkaus on saapunut postiin!

Rottinkiseen vauvansänkyyn pitää ostaa patja ja reunasuojus, mutta sänky itsessään on ihana! Ihan samanlainen kuin tässä kuvassa. Pinnasänky tosiaan vaatii hieman laittoa. Se on (ollut) väriltään valkoinen, hieman kellertynyt. Vanha maali putsataan pois ja maalataan se uudelleen, tuleva väri on vielä epäselvä. Sänky on kuitenkin sellainen klassinen 70-luvun pinnasänky. Siihenkin pitää ostaa patja ja reunasuojus.

Iso hankinta, joka vielä pitää tehdä, ja jotka eivät varsinaisesti tule vauvalle, on vaatekaappi. Makuuhuoneessamme ei ole vaatekaappia. On vain lipasto, joka on tupaten täynnä ja ei sinne mitään vaatteita mahdu, ei siis edes vauvan. Meillä on muutenkin ollut kaappitilaa vähänlaisesti, joten tulee tarpeeseen.

En oikein osaa hahmottaa, mitä muuta vauva tarvitsisi, ammeen nyt varmaa ainakin. Ehkä niitä harsoja vielä lisää ja pieniä pyyhkeitä. Syöttötyöli on ostoslistalla, mutta se ei todellakaan ole vielä tarpeellinen. Hoitopöytää ei tule. Meillä on makuuhuoneessa pöytä, johon voi laittaa päälle hoitoalustan. Ajatuksissani on, että samaa alustaa voi käyttää kylpyhuoneessa pesukoneen päällä. Tuttipulloja on varmaan hyvä olla ja kaveri suositteli rintapumppua. No rintapumppuhan ei varsinaisesti tule vauvalle vaan minulle :) . Anoppi muistutti vaunuihin tulevasta ötökkäharsosta/hyttyssuojasta. On takuulla tarpeellinen ainakin mökillä.

Lista varmasti kasvaa vielä kesää kohti mentäessä. Aika jännittävää kyllä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?