tiistai 3. huhtikuuta 2012

Onnellinen paastoaja

Olen surkean huono kirjoittamaan. Ajatuksen tasolla suollan juttuja kyllä jatkuvasti ja aloitettuna on varmaan parikymmentä kirjoitusta, mutta niiden saaminen julkaistavaan kuntoon ei onnistu. Pahoittelut.

Ilon aiheita sentään löytyy paastosta, jonka olen suorittanut kunnialla lävitse lankeamatta kertaakaan. Paitsi kerran, viikonloppuna, kun olimme vanhempieni luona ja tarjolla oli riistaa. Maistoin sitä pikkuriikkisen. Muuten tyydyin syömään pannulla nopeasti paistettua lohta kolmena päivänä peräkkäin. Mutta yhteenvetona voin todeta, että hieno suoritus kaiken kaikkaan.

Olen oppinut käyttämään soijarouhetta. Alun kankeuden jälkeen hiffasin jujun olevan maustamisessa. Viime viikolla mieheni teki taivaallista chili con carnea tai oikeammin siis chili sin carnea. Soijarouhe korvasi jauhelihan. Mausteita piti kuulemma laittaa vielä vähän, vielä vähän, vielä vähän... Mutta uskokaa, se oli t-o-d-e-l-l-a hyvää. Olisin tarjonnut maistiaisia, jos olisin näin blogin välityksellä voinut.

Odotan silti perjantaita ja sitä, että kello tulee n. 21.00 ja saan syödäkseni mm. jauhettua maksaa ja muita perinnepöperöitä. Mm...

Ja sopivasti alkoi netti kiukutella, atk on rikki! Suostunee julkaisemaan tämän ehkä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?