maanantai 29. lokakuuta 2012

TänäänKuva Flickr.

Tänään haikailen aurinkoa. Kävimme aviomiehen kanssa lataamassa akkuja +34 asteen lämmössä jo tutuksi tulleessa kohteessa. Olimme niin eläkeläisiä, että majoituimme samassa hotelissa, kun aikaisemmin. No ainakaan emme olleet Kanarialla... Ensi vuonna jotain muuta, päätimme kuitenkin. Palatessamme kotiin, oli asteissa eroa melkein neljäkymmentä, kun mittari näytti miinusta. Aikamoinen sokki.

Tänään olen iloinnut ystävieni hyvistä menestyksistä kuntavaaleissa. Laskin, että minulla on kaverivaltuutettuja yhteensä viisi (Ei siis tuttuja, vaan ihan oikeita kavereita, tuttuja onkin sitten paljon enemmän.) ja pari kaveria pääsi varalle. Hienoa!

Tänään olen yrittänyt selvittää, mitä ihmettä opinnoistani puuttuu, että saisin vihdoinkin ne maisterinpaperit käteen. Ilmeisesti joku tutkimus (???) pitää vielä tehdä. Ja ei, en tarkoita gradua, se on valmistunut, kansissa ja hyväksytty. Joku tee tämä ennen gradua- tutkimusmenetelmäkurssi on jäänyt käymättä ja yritän nyt raapia opintopisteitä kasaan vimmalla.

Tänään lomalta palatessani kuulin, että the Firmassa tulee organisaatiomuutos. TAAS! Toinen kerta vuoden sisään. Esimies vaihtuu. Kolmas esimies tulossa vuoden sisään. Avasin tänään Mol:n sivut huvikseni ja yritin miettiä, mihin sitä lähtisi. Ehkä minun aikani täällä on käymässä vähiin, en nimittäin jaksa enää näitä muutoksia. Annan itselleni marraskuun aikaa miettiä, joulukuussa teen päätöksiä.

Tänään olen hyvin väsynyt ja siksi harrastan töiden jälkeen koiraterapiaa. Istun punaisella pörrömatolla koira kainalossa ja tuijotan telkkaria aivot narikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?