maanantai 13. helmikuuta 2012

Maanantai

Tämä maanantai on varmaan ihan pakko aloittaa seuraavalla biisillä.


R.I.P Whitney Houston.

En voi kirjoittaa Whitneyn muistokirjoitusta, koska suhteeni Whitneyhin ei ollut mitenkään erikoinen. Olihan hänellä ihanan jumalainen ääni, jota ihailin, mutta siihen se sitten oikeastaan omalta kohdaltani jäikin. Kävimme kaverini kanssa katsomassa The Bodyguardin läheisessä elokuvateatterissa. Hänestä tuli sen seurauksena Whitney Houston fani ja minä rakastuin Kevin Costneriin. Bodyguardin olen nähnyt kymmeniä kertoja, mutta vain ja ainoastaan Kevinin vuoksi.

Olen surullinen kuitenkin siitä, että elämä päättyy tyhjäntaskuna (mikäli otsikoita on uskominen) hotellin kylpyammeeseen. Mutta, jokainen pelaa niillä korteilla, jotka jaetaan.

Viikonlopun hauskempiin uutisiin kuuluu puolestaan Iron Sky elokuva, joka pitää ehdottomasti nähdä. Elokuvahan kertoo natseista, jotka ovat paenneet Kuuhun vuonna 1945 ja ovat vuonna 2018 palaamassa Maahan. Kyseessä on siis tieteiskomedia, että kukaan vain ihmettele, miksi puhun samassa kappaleessa hauskasta uutisesta ja natseista. Lue lisää vaikka täältä Hesarin sivuilta.

Mutta nyt, tarmolla kohti uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?