torstai 10. maaliskuuta 2011

Hotjoogaa ja vaalikivaa

Nyt kun tosiaan päästiin jo noista hiihdon MM-kisoista*, niin katse voidaankin sujuvasti siirtää huhtikuuhun ja tuleviin vaaleihin. Ilmassa on siis suuren urheilujuhlan tuntua.

Historiaani kuuluu faktana se, että olen ollut aktiivinen toimija poliittisella kentällä, joskus, mutta missään tapauksessa en ole enää millään tavalla aktiivisesti mukana. En ole politiikassa, saati missään puolueessa. En ole näissä vaaleissa kampittamassa** ketään ehdokasta eikä minulla ole pienintä aavistustakaan ketä äänestän. Hieman orpo oli siis. Lähestyvien vaalien lieveilmiöitä aion kyllä tarkkailla tässä blogissa, jos siltä tuntuu. Ilokseni voin myös todeta, että tuttu Perässähiihtäjä- blogi on taas alkanut päivittyä. Sitäpä siis seurailemaan.

Kävin myös tiistaina naistenpäivän kunniaksi kokeilemassa hot joogaa. Voi elämä, että oli ihanaa. Ensimmäinen vaikutus oli rentous, meinasin nukahtaa kesken loppuvenyttelyn. Kotona nukahdin sohvalle. Toinen vaikutus oli kipeät keskivartalon lihakset, tämä vaikutus ilmeni siis myöhemmin. Taisin jäädä kerralla koukkuun.
Fru L

* Tosin ne ampumahiihdon MM-kisat ovat vielä menossa. En ole koskaan aikaisemmin seurannut, mutta viikonloppuna äidyin lähes faniksi
** = tukemassa. Ei siis kampittaa siinä merkityksessä, että pistetään jalka eteen, jotta henkilö kaatuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?