perjantai 7. tammikuuta 2011

Vuosi 2010 lyhyesti

Kuuntelin eilen radiosta, kun siellä käytiin lävitse vuoden 2010 merkittäviä urheilutapahtumia. Siitä innostuneena ajattelin minäkin käydä läpi menneen vuoden merkittävimpiä (urheilu)tapahtumia omassa elämässäni.

Vuosikymmenten tauon jälkeen aloitin telinevoimistelun/akrobatian uudelleen. Homma loppui lyhyeen. 30- kymppisen on huomattavasti vaikeampaa tehdä päälläseisontaa, käsiseisontaa, voltteja, kieppejä, ym. kuin 10- vuotiaan. Elimistö ei myöskään palaudu samalla tavalla. Sain käsivamman. Kyseessä piti olla akrobatiaa aloitteleville aikuisille. My ass. Mukana oli pari tyyppiä, jotka osasivat koko flikflak-sarjan ja kaikki hienoudet. Opettajalle tulee myös miinusta, koska unohti ne oikeasti aikuiset aloittelijat. Se oli sitten siinä. Keväällä tuli kokeiltua ensimmäisen kerran purjehdusta. Koukussa ollaan.

Kesällä oli hääsuma. Tarjolla olisi ollut viidet häät, joista osallistuin kolmiin. Näistä yhdet olivat omat. Vaatimattomasti voin sanoa, että omat hääni olivat parhaat bileet ever. Emme suunnitelleet häitä kolmea tai kahta vuotta, ei edes täyttä vuotta. Meillä ei ollut teemahäitä, ei värikoodeja, ei hääsuunnittelijaa. Häihin ei askarreltu koristeita, ei tehty morsiuskaarta eikä häissä ollut  lakanan viikkausta tai morsiammen ryöstöä. Häissämme oli paljon hyvää ruokaa, juomaa, aurinkoinen ilma ja hyvä tunnelma.

Kesällä minusta tuli täti. Oikea täti. Vanhenin vuoden, taas.

Syksyllä tuli hurtta.

Siinä ne vuoden pääkohdat.
Fru L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?