torstai 20. tammikuuta 2011

Vain mainos

Kärsitkö sinäkin liuskottuvista kynsistä? Älä huoli, sillä ongelmaasi on olemassa ratkaisu. Se on kookosöljy, tarkemmin kylmäpuristetty neitsytkookosöljy. Esimerkiksi tämä on hyvää. Pieniä määrä öljyä aina iltaisin (ja tarvittaessa päivällä) sivellään käsiin ja kynsiin. Johan kynnet vahvistuu ja kasvaa. 

Tämä on siis vain oma kokemukseni, ei maksettu mainos. Sain nimittäin ko. tuotetta käyttööni ensi kerran marraskuussa ja voin jo nyt sanoa, että on mieletöntä kamaa mun kynsille. Olen kärsinyt liuskottuvista kynsistä vuosia. Säännöllinen liuskottuminen alkaa yleensä lokakuussa ja kestää lähes touko-kesäkuulle saakka. Olen kokeillut jos jonkinlaista käsirasvaa ja kynsivoidetta, huonoin tuloksin. Paitsi nyt tämä kookosöljy. Ainut huono puoli on, että kynnet tosiaan kasvaa ja koska olen tottumaton pitkäkyntinen, ne napsahtelevat tuon tuostakin poikki. Esimerkiksi tänään kynteni törmäsivät seinään. Naps vaan ja nimettömän kynsi napsahti poikki.

Extrana tulee tietty ihana kookoksen tuoksu, paitsi jos siitä ei tykkää. Tuotettahan voi käyttää myös sisäisesti, ruuanlaitossa.
Fru L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?