maanantai 4. huhtikuuta 2011

Loma meni, lumi suli

Tai ainakin lähes. Siis se lumi. Vettä tulee kuin e:n p:stä ja lumi sulaa vauhdilla. Vielä kun saataisiin aurinkoisia päiviä, ei hurtta muistuttaisi kuramoppia.

No, loma nyt ainakin loppui. Arki on alkanut tehottomasti. Olin sitä paitsi lievästi pettynyt. Minua ei odottanut 100 kappaletta lukemattomia sähköposteja. Jäätiin pariin kymmeneen. Pöydällä ei myöskään ollut pisan kaltevia torneja* odottamassa punaisissa kuorissa pos-it-lappujen kera, joissa lukee isolla KIIRE! Homma mennyt lähes peukaloiden pyörittelyksi. Siis lähes.

Loma oli loma ja loma oli hyvä. Se teki tehtävänsä. Naama tosin näyttää siltä, että olisin lotrannut viikon itseruskettavan kanssa, koska kaula on vaalea johtuen luonnollisesti talvivaatetuksesta. Itseruskettavasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan Lapin aurinko se kivasti rusketti.

Vaaleihin aikaa 13 päivää. Olen helpottunut, koska päätin eilen, että ketä äänestän. Ennakkoon en kuitenkaan äänestä, koska on juhlallista mennä uurnille vasta varsinaisena vaalipäivänä. Valintani ratkaisi ehdokkaan ajatukset, vaaliteemat ja kirjoitukset, joita olen innolla lukenut. Hyvä ehdokas, sivistynyt. Mielipide perustuu johonkin muuhunkin kuin vain mutu-tietoon. Lomalla tuli avattua telkkari pari kertaa. Toisella kerralla käynnissä oli neljän suuren vaalitentti. WTF? Olen lomalla ja yhtäkkiä kolmesta suuresta onkin tullut neljä suurta. Ei niitä vaaleja vielä ole käyty, eihän? Viikonlopun (la-su) Hesareissa oli julkaistu gallup, jossa oli kysytty, ketä äänestäisit. Tämän perusteella julkaistiin nimet, nämä pääsisivät eduskuntaan Helsingistä ja Uudeltamaalta. Tarvitaanko siis vaaleja, jos gallupit kertovat jo tuloksen? Kysyn vaan.  
Fru L
* Entisen työkaverin lanseeraama nimitys tekemättömille töille. Kuuluu kirjoittaa pienellä, koska kyseessä ei ole Pisan kalteva torni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?