keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Puolueesta hyvää päivää!

Kävin tänään jätkän kanssa työpaikalla, siis sillä paikalla, joka oli ennen työpaikkani, josta sitten kesällä osa työntekijöistä siirrettiin toiseen paikkaan (ml. oma paikkani). Kävin tervehtimässä niitä entiseen paikkaan jääneitä kollegoita. Tädit ja sedät ihastelivat jälkikasvuani, joka jaksoi hymyillä reilun tunnin. Sitten iski väsy ja kiukku. Takki päälle, kundi vaunuihin ja kotia kohti. Simahti heti, kun työpaikan ovi sulkeutui. Rankkaa tämä työelämään tutustuminen.

Kotona huomasin, että joku oli yrittänyt tavoitella. Puhelin oli laittanut itsensä äänettömälle. Koska (kiitos suoramarkkinointikiellon) lehtimyyjät harvoin soittelevat (paitsi ET-lehden kauppaajat *), päätin tarkistaa numeropalvelusta, löytyykö numerolle omistajaa. Joo, kyllä löytyi, nimittäin puolue X, tai siis numerohaulla numeron omistajaksi paljastui suomalainen puolue. Ei kukaan henkilö, vaan mahtipontisesti koko puolue. (Koska tämä on poliittisesti vapaa blogi, en halua kertoa mikä puolue on kyseessä, mutta se oli yksi näistä ns. perinteisestä kolmen suuren puolueesta.)

Jäin heti miettimään, kuka sieltä on minua tavoitellut. Onko maineeni kiirinyt edelleni, minulle tarjotaan työpaikkaa (sitten, kun joskus haluan hoitovapaalta työhön palata). Mitkä vaalit ovat tulossa, halutaanko minut ehdokkaaksi (en suostu, sori vaan)?

Pitäisikö soittaa takaisin?

*Tilasin kolme vuotta sitten lehden pariksi kuukaudeksi äidille, lahjaksi. Penteleen myyjät soittelevat vieläkin. Suoramarkkinointikielto ei päde, koska kustantaja on luovuttanut asiakasrekisterin eteenpäin, tai jotain sinnepäin. 

1 kommentti:

Mikä on sinun tarinasi?