keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lasku täysihoidosta ja ostoshaasteen toinen kvartaali

Vaihdoinko sairaalaa jossain vaiheessa? Muistikuvat ensimmäisistä hetkistä osastolla ovat hatarat :) Ilmeisesti lapsivuodeosasto oli kuitenkin vain Naistenklinikan evakko-osasto. No, halvempaa joka tapauksessa kuin täysihoito hotellissa.
Kävin eilen ensimmäistä kertaa kaupungilla sitten juhannuksen. Ja kävin siis yksin. Vähäiset imetysvaatteeni ovat osoittautuneet liian vähäisiksi ja yritin kasvattaa varastoa. No huonosti kävi, ostin uudet imetysliivit (kaarituelliset, myyjä oli sitä mieltä, että voin jo käyttää kaaritukia) ja toisen topin, jossa siis sisäänrakennetut imetysliivit. Eli varsinaisia vaatteita nolla. Plääh. Tein samalla yhteenvetoa ostonhaasteen toiseen kvartaaliin. Ensimmäisen kvartaalin yhteenveto löytyy täältä

Toisen kvartaalin vaatteet maksoivat yhteensä 422,65 euroa. Ooops, etten sanoisi. Summaa tietty selittää se, että ostin takin syksyn sateita silmällä pitäen. Takki oli alennuksessa tanskalaisessa nettikaupassa ja oli vain pakko käyttää tilannetta hyväkseen. Kengät jäivät käteen vähän vahingossa. Imetysvaatteita oli taas pakko ostaa.  

Imetysliiveistä voisin avatua ehkä ihan oman postauksen verran, sen verran käpynä olen kalliisiin liiveihin, joiden hyöty on nolla. Ehkä avaudunkin, jos jaksan.  

2 kommenttia:

 1. Tuntuu kyllä, että itsekin pitäisi käydä haalimassa vähän lisää imetysvaatetta. Suihkutissien kanssa kun käy vahinkoja harva se päivä, mutta onneksi kotioloissa kehtaa pyöriä maitotahraisenkin paidan kanssa.

  Bravadon imetystoppi on ollut kyllä niin mieleinen, että täytyisi hommata niitä lisää eri väreissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bravadon imetystoppi on todella hyvä. Kampin Bebesissä ne oli 40% alennuksessa. Siis, jos värillä ei ole väliä. Mulla ei ollut, kunhan sai jotain täydennystä.

   Poista

Mikä on sinun tarinasi?