tiistai 4. kesäkuuta 2013

Ihanan kallista!

On olemassa tiettyjä sanoja, jotka tuplaavat tuotteen hinnan ihan vain sillä perusteella, että kyseinen sana esiintyy tuotteen nimessä. Esimerkiksi hääkengät, häämeikki, hääkampaus. Olen usein ihmetellyt, miten esimerkiksi vuosijuhlakampaus ja hääkampaus eroavat toisistaan, eivät muuten kuin hinnan osalta. Toinen esimerkki on purjehdus; purjehdustakki, purjehdushousut jne. Hinta ei vain tuplaannut vaan perään saa lisätä nollan. Näiden äitiys- ja imetysvaatteiden/tuotteiden kanssa on vähän sama homma. 

Ostin mm. Bravadon imetysliivit, hinta 49,95 euroa. Ok, se ei ole paljoa rintaliiveistä, olen tottunut maksamaan niistä jopa enemmän, koska mitkään henkkamaukan kympin liivit eivät ole minun rinnoilleni tehtyjä, mutta! Näissä liiveissä ei ole oikeastaan mitään, mikä tekee ne rintaliiveiksi, vaan ne ovat mielestäni toppi. Kysessä on siis kaarituettomat toppimalliset liivit, joissa ei voi valita kuppikokoa saati ympärysmittaa. Näitä siis suosteltiin aluksi, kun rinnat ilmeisesti ovat arat ja kokokin saattaa vaihdella. Hieman suolainen hinta topista, joka ei takuulla tue kunnolla, paitsi joitain A-kuppilaisia. Yökäyttöön ostinkin sitte KappAhlista kaksi (hyvin samantyyppistä) imetysliiviä, hintaan 24,95. Ne ajavat asiansa öisin. Lisää rintaliivejä hankin vasta, kun näen, millaiseksi tämä etumus muodostuu. No, ok, ostin myös kaksi imetystoppia, siis sellaista pitkää, niitä kehtaa helteillä käyttää ihan sellaisenaan. Hinnasta en jaksa enempää marista. Onneksi beibin vaatteet ovat olleet edullisia, pääasiassa ollaan saatu kavereilta ja ostettu kirpputoreilta. Kierrätys luonnollisesti suositeltavaa, koska osa vaatteista saattaa mahtua päälle vain pari kertaa. 

Huomenna mennään taas ottamaan mittoja keskiviikkoiseen tyyliin. Maha tuntuu ihan megaisolta, vaikka viime viikolla mentiin vielä nätisti keskikäyrällä. Jännä nähdä miten on viikossa kasvanut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?