perjantai 11. tammikuuta 2013

Mahan kasvatusta ja hajatelma

Täti-ihminen kirjoitteli blogissaan siitä, miten oli vuonna 2012 listannut ylös kaikki vaatehankinnat jo kommenttiosiossa moni, minä mukaan lukien, päätti osallistua vastaavanlaiseen haasteeseen. Siitä syystä on tuohon yläpalkkiin ilmestynyt uusi sivu. Sivu päivittyy sitä mukaan, kuin ostoksia kertyy.

Ja niitä tulee varmasti kertymään, sillä kasvava maha aiheuttaa ongelmia vaatteiden suhteen. Olen farkkuihminen, farkut ovat asu nro 1 minulle. Vielä parisen viikkoa sitten mahduin rakkaisiin housuihin hyvin, mutta nyt tilanne on kuin laihdutuslääkkeen mainoksesta. Vyö hylättiin ensimmäisen, koska istuessa se painoi ikävästi mahaan. Viime huomasin, että istuessa myös nappi painaa ikävästi. Tällä viikolla avautui vetoketju. Värkkäilin kuminauhaviritelmän pitämään housut jalassa. Onneksi minulla on tapana käyttää pitkiä aluspaitoja, niillä avoimet housut saa piiloon. Näillä mennään johonkin saakka. Mihinkään hameisiin, sukkahousuihin tai legginsseihin en vaihda!

Tähän loppuun piti lisätä vielä ihania kuvia, joihin törmäsin puolivahingossa, mutta en saanut kuvien siirtoo liittyvää ongelmaa ratkaistua, joten käykää ihailemassa niitä täällä. 

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?