torstai 16. elokuuta 2012

Päivä kanssani

Jossain blogissa bloggaaja esitteli päiväänsä kuvien kera teemalla päivä kanssani. Hän oli ottanut eteerisiä kuvia aamiaisestaan, lounaastaan, asustaan, meikistään jne. Nauroin ajatukselle, millainen postaus omasta päivästäni syntyisi, ilman kuvia. Ja miksi ilman kuvia? No, järkkäriä ei kukaan hullu (paitsi työkseen bloggaava) jaksa rehata koko päivää mukanaan. Enkä omista sellaista puhelinta, jolla saisi siedettäviä kuvia. Tai siis, saisi edes siedettäviä kuvia ja saisi ne ladattua kätevästi nettiin yhdellä hipaisulla. Viikonloppuna saan todennäköisesti kehityksen kiinni, mutta vielä ei ole sen aika.

Tässä kuitenkin postaus, päivä kanssani-ilman kuvia. Ole hyvä!


Tiistai 15.8.2012

Kello soi 7:00. Herätyskello soi. Mies lähtee viemään koiraa lenkille, itse valmistan aterian koiralle. Siihen tulee mm. kana-riisi-kuivamuonaa, lemmikille tarkoitettuja jauhelihapullia, piimää, lohiöljyä ja ravinnelisä. Sen jälkeen teen omat aamutoimet: pesu, ehostus, pukeminen. Juon lasin tuoremehua ja lasin vettä. Lähden töihin fillarilla.

Klo 8:05. Töissä. Aamupala (rahka-luonnonjugurtti-mustikka-hunaja sotku) ja kahvi ilman maitoa. Yleistä kikkailua työpaikalla.

Klo 9.-11:00. Ankaraa työntekoa.

Klo 11-11:30. Lounas. Syön henkilöstöravintolassa. Tarjolla on härkää ja riisiä. Riisi on valkoista. Salaatin päälle ripottelen pellavansiemenrouhetta. Ruokajuomana kotikalja.

Klo 11:30-16:00. Ankaraa työntekoa. Kahvitunnilla on tarjolla kakkua.

Klo 16:01. Kotiin.

Klo 16:30. Kotona. Syön perunasalaatin jämät. Lähden koiran kanssa lenkille.

Klo 16:45-18:15. Koiran kanssa lenkillä ja kasvimaalla. Haen kesäkurpitsoja, punajuuria ja yrittejä meidän ns. palstalta. Kastelen kasvit. Menen sen jälkeen uittamaan koiraa.

Klo 18:15. Kotona. Koiralle ruoka: kana-riisi-kuivamuonaa, lemmikille tarkoitettuja jauhelihapullia, piimää ja ravinnelisä. Jälkkäriksi koira saa purutikun.

Klo 18:30. Ryhdyn valmistamaan päivällistä. Tarjolla on soijarouheella täytettyjä kesäkurpitsoja ja punajuuri-vuohenjuustosalaattia.

Klo 19:30. Mies on tullut jossain vaiheessa kotiin. Syödään ruokaa. Luen päivän Hesarin.

Klo 20:00. Mies haluaa lähteä vielä kikkailemaan koiran kanssa ulos. Lähden mukaan. Harjoittelemme pienen hetken jäljestystä koiran kanssa. Harjaan koiran. Karvanlähtöaikaan karvaa lähtee todella paljon.

Klo 20:30. Tullaan takaisin sisälle. Siivoilen keittiötä, menen suihkuun. Pesun tukan ja sheivaan sääret.

Klo 21:10. Katson Frendit nauhalta samalla kuin silitän. Sen jälkeen mies silittää omat paitansa.

Klo 21:40. Katsomme telkkaria yhdessä.

Klo 22:40. Mies vie koiran vielä iltapissalle. Itse puuhastelen jotain. Pesen hampaat.

Klo 23:00. Luen kirjaa sängyssä. Lukemisena on Camilla Läckbergin Kivenhakkaaja. Perusdekkari. Luen kirjan loppuun.

Klo 23:30. Hyvää yötä.


Ps. Eteerinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?