maanantai 3. lokakuuta 2011

Jesh, vaalit tulossa!

Vaalikuume nousee jo ainakin minulla, sillä presidentinvaaleihin on aikaa alle puoli vuotta! Jaiks! Ehdokkaatkin näyttävät olevan aika hyvin selvillä jo. Itselleni valinta oli helppo, äänestän Niinistöä. Valinta oli oikeastaan lapsellisen helppo, varsinkin, jos katsoo ehdokkaita. Haavistoa olisin voinut harkita äänestäväni ensimmäisellä kierroksella, mutta toisaalta pelkään, että sen seurauksena toisella kierroksella on Soini ja jompi kumpi Paavoista. Hrrr.. En uskalla ottaa sitä riskiä. Sitä paitsi, tykkään Saulista ihan oikeesti. (Tykkäsin fb:ssä kohteesta Sauli Niinistö.)

Olen tavannut Saulin kerran. Tai no, olisin tavannut, jos Sauli olisi ennättänyt juttelemaan kanssani. Me olimme samassa tilaisuudessa puhujina, tai itse olin ikään kuin juontajana ja Sauli puhujana, mutta siis molemmat äänessä. No, valitettavasti Sauli lähti heti puheensa jälkeen tilaisuudesta veke, joten virallisesti ei siis tavattu. Huom! Vielä! (Lukaisin viikonloppuna Saulin kirjan Viiden vuoden yksinäisyys ja huomasin, että Saulilla oli tapana jättää erilaisten kokousten ym. kissanristiäisten kemupuoli väliin, joten eipä tämä meidän yhteinen tilaisuuskaan tehnyt sitten poikkeusta.)

Minä olen tavannut myös Paavo Väyrysen. Hänet olet tavannut ihan oikeasti. Ollaan ihan käsipäivää sanottu ja esittäydytty. Täytyy kyllä yllättäen todeta, että hänestä jäi ihan miellyttävä muisto. Paavo oli ystävällinen ja aidosti kiinnostunut, mitä minulle (meillä, olin seurueessa, joka hänet tapasi) oli sanottavana. Ja huom! Hänellä(kin) varmaan oli kiire, mutta hän silti jäi kuuntelemaan meitä ja keskustelemaan kanssamme. Anteeksi Paavo, että en silti voi äänestää sinua. Jos Sauli ei olisi ehdokkaana, niin ehkä sitten, iso ehkä. Meidän käsitys joistain asioista on vaan ihan erilainen. No bad feelings!

Sitä toista Paavoa en ole tavannut koskaan. Olisin voinut. Ne asui melkein naapureina hyvän ystäväni kanssa. Siis silleen naapureina, kun maalla määritellään. Molemmat asuivat Töölössä. Ystäväni oli nähnyt hänet usein (ulkoiluttamassa koiraa?). Sitten ystäväni muutti vähän kauemmas, joten nykyään ne asuu vaan samoilla hoodeilla.  

Taidanpa lukaista vielä Hiljaisten historian. Ehkäpä raavin sen jälkeen jonkin sortin kirja-arvosteluja.

Fru L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?