torstai 8. syyskuuta 2011

Voihan duuni

Istun duunissa ja minulla ei ole mitään tekemistä. Absurdia.

Korjataan, minulla on tekemistä. Nyt pitäisi tehdä ne työt, mitkä olen siirtänyt sille päivälle, kun ei ole mitään muuta tekemistä. Vanhojen pinojen läpikäyntiä, ohjeiden päivittämistä ja mm. tulostimen päivittämistä niin, että kaikki tulosteeni tulisivat samaan tulostimeen. Tällä hetkellä tulosteeni tulevat ympäri taloa oleviin tulostimiin riippuen siitä, mistä järjestelmästä milloinkin tulostelen. (Mainitsinkohan sanan tulostin tarpeeksi monta kertaa?) Luonnollisesti minulla ei ole oikeuksia muuttaa määriteltyjä tulostimia. Oikeus on vain PÄÄkäyttäjällä. PÄÄkäyttäjä on siis joukko henkilöitä numeron päässä. Tuntematon tuttavuus. 

Minun on pakko istua täällä, sillä meillä töissä on kellokortti. Se on jo nyt miinuksella, kesän jäljiltä, joten pakko yrittää olla edes 10 minuuttia extraa. Olenkin palkinnut itseäni seuraavasti: Teen ikävän tehtävän edes osittain valmiiksi. Siirryn Suomi24 palstalle lukemaan ihmisten mielipiteitä siitä, voiko purjeveneeseen ottaa koiran.*  Raivostun keskustelusta. Palaan tekemää tehtävän loppuun. Edes osittain.

Fru L

Ps. Taistelu pikkujouluista on alkanut. Miksi minusta tuntuu, että se alkaa joka vuosi aina vain aikaisemmin.

* "Ei herrantähden voi ottaa, siis niistähän tulee karvaa ja hiekkaa veneeseen. Mitä ihmiset oikein ajattelevat." Niin koirista todellakin tulee karvaa ja hiekkaa asuntoon, autoon ja vaikka sinne veneeseen. Ketjun aloittaja oli alunperin vain halunnut saada kokemuksia, miten elo koiran kanssa onnistuu veneessä. No arvatkaa saiko vastauksia kysymykseensä? Ei saanut, vaan sai älyttömiä vastauksia kuten tuo ylläoleva. Tai vastauksia tyyliin, koirat ja veneet eivät sovi yhteen. Ihminen, jolla on koira / vene ja harkitsee veneen/koiran hankkimista on idiootti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?